Nataša Kojić Taša: Rođena sam u zemlji u kojoj je greh biti srećan

Nataša Kojić Taša: Rođena sam u zemlji u kojoj je greh biti srećan

Autor: | 09/03/2014

0

Nataša Kojić Taša, ćerka Dragana Kojića Kebe, posle samo nekoliko godina boravka u Americi želi da zaboravi svoje korene.
Na Fejsbuku je objavila status na engleskom jeziku, koji je lajkovala i njena majka Olja.
- Nažalost, nisam mogla da biram gde ću se roditi, ali mogu da biram gde ću da živim i gde sam srećna. Volim Ameriku svim srcem. Rođena sam u zemlji u kojoj su svi ratnički orijentisani i u kojoj je biti srećan skoro kao ultimativni greh tvrdi Nataša.
Inače, Nataša se u Ameriku uputila pre šest godina, po završetku studija Muzičke akademije u Beogradu. Otišla je na usavršavanje. Dobila je stipendiju za čuveni univerzitet Berkli. Pre odlaska u Srbiji je pokušala da započne karijeru i nastupila je na nekoliko festivala. Sada pokušava da ostvari američki san. Počela je da radi u jednog agenciji za statiste i nada se Holivudu. Nataša je statirala u filmu "Vuk sa Volt strita", i to u scenama s glavnim glumcem Leonardom Dikapriom. Iako je snimala ceo dan, od njenog tela u konačnoj verziji ostala je samo zadnjica. Pokušala je dobro da se uda tako što se prijavila za učešće u emisiji "Milioner mečmejker", u kojoj devojke traže bogatog muža. I tu su je ismejali zbog godina i izgleda.
- To je bio jedan od najboljih setova prošle godine. Nije loše za početak - napisala je Nataša posle teksta o njenom neuspehu koji smo objavili.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin