Jelena Janković: Uselila se u novu vilu u San Dijegu

Jelena Janković: Uselila se u novu vilu u San Dijegu

Autor: | 10/03/2014

0


Srpska teniserka Jelena Janković otkrila je da su radovi na njenoj velelepnoj kući u San Dijegu završeni i da će ubuduće tamo provoditi mnogo vremena, čak i trenirati na terenu koji je izgrađen u sklopu tog objekta.

- Stvarno je prelepa i napokon smo je završili. Bila sam tamo, tri dana je padala kiša, pitala sam se da li sam u Engleskoj ili San Dijegu, što je neuobičajeno za ovaj deo Amerike. Radujem se što sam već imala priliku da treniram na svom teniskom terenu i to me čini srećnom. Sve je lepo i ne mogu da vam opišem koliko sam ponosna - poručila je Jankovićeva.

Nekad najbolja igračica sveta veruje da napokon može da osvoji grend slem turnir i da je sve bliža tom cilju s obzirom na to da je prošle godine na najvećim turnirima igrala dobro i dogurala daleko.

- Prošle godine sam pokazala da mogu da doguram daleko na tim turnirima, nema razloga da tako ne bude i sada. Verujem u sebe i baš bih volela da se okitim titulom na grend slemu. Baš sam skromna - dodala je uz osmeh.

Jelena Janković nada se da može da osvoji Indijan Vels i tvrdi da je trenutno u dobroj formi.

- Zašto da ne, verujem u sebe. Ključno je čuvati energiju i održavati dobar ritam tokom tih sedam mečeva. Ranije sam do polufinala već bila mnogo umorna, i fizički i psihički. Moram da napravim dodatni korak i zašto da se ne nadam osvajanju Indijan Velsa - zaključila je Jankovićeva.

izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin