Anabela Atijas: Prisetila se teškog detinjstva

Anabela Atijas: Prisetila se teškog detinjstva

Autor: | 12/03/2014

0

- Osamnaesti rođendan sam slavila u izbegličkom logoru sa kurdama jer su bili bukvalno oko mene bili sve nepoznati ljudi sa raznih strana sveta - kaže Anabela sećajući se ratnih godina na prostoru Bosne i Hercegovine, kada je osetila nevolje izbeglištva i u teškim uslovima života slavila svoje punoletstvo.

- Moj rođendan je pao na treći dan našeg boravka u izbegličkom kampu i moja majka nije želela da taj dan prođe neopaženo pa je napravila simboličnu tortu sa brdm iza kog se izlazi suince, kao poruku da meni treba da se rodi nešto bolje, odnosno lepši život - ispričala je Anabela za tv "Prva".

Povod pevačicinog dolaska u Beograd, bila je žurka koju je pre nekoliko dana upriličila svojoj najstarijoj ćerki Luni u jednom prestoničkom klubu. Tom prilikom je povukala paralelu između naslednice i sebe i zaključila da je svojoj deci mnogo više priuštila nego što je sama imala u detinjstva.

- Sećam se da je majka pozvala prve komšije sa sprata tog kampa. Gledali smo se čudno jer se nismo znali i ja sam onda duvala svećice - priča Anabela dok joj ružna sećanja sama naviru.

Inače. Luna Đogani koju je Anabela dobila u braku sa Gagijem Đoganijem, ispričala je da joj je majka u najvećoj ljutnji, čak nekoliko puta pričala o svojoj potresnoj proslavi punoletstva, ali ni mama ni ćerka nisu dozvolile da ružna prošlost pokvari slavljeničku atmosferi i izmami suze tuge na njihovom licu.

Anabela se posle Luninog rođendana vratila sa suprugom Andrejem u rodno Sarajevo gde zajedno odgajaju malu naslednicu Bjanku, i Anabelinu ćerku Ninu iz prvog braka. Pevačica se nije odrekla karijere, pa je najavila nove pesme u skorije vreme.

Izvor: Blic

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Anabela Atijas