Daniel Kajmakoski: Druženje sa fanovima u Makedoniji

Daniel Kajmakoski: Druženje sa fanovima u Makedoniji

Autor: | 18/03/2014

0


Superfinalista "X Faktora", Makedonac Daniel Kajmakoski, pojavio se u Gradskom parku u Skoplju kako bi se slikao sa svojim fanovima, delio autograme, i družio se sa njima.

Međutim, kada se Daniel pojavio u parku, među njegovim brojnim obožavateljkama koje su ga satima čekale, usledila je prava euforija, i sve su krenule prema njemu u želji da ga makar dodirnu.

Da Kajmakoski ima mnogo ženskih fanova, i da važi za jednog od najvećih šarmera prve sezone ovog popularnog šoua znali smo odavno, ali ne i do koje mere su njegove obožavateljke spremne da idu, te i da im, skoro pa preti i opasnost da im pozli pod naletom adrenalina u njegovom prisustvu. Fotografiju sa njegovim obožavateljkama Daniel je podelio i na svom Instagram profilu uz poruke ljubavi upućene svim njegovim fanovima.

- Mnogo mi je bilo važno da posetim Makedoniju pre samog finala takmičenja, kako bih svojim fanovima rekao lično koliko ih volim i koliko mi znači njihova podrška - rekao je Daniel za jednu makedonsku televiziju i dodao da je sada postao svestan koliko podršku zapravo ima, te da mu je ovo putovanje pomoglo da napuni baterije i bude spreman za veliko finale.

Autor:  Life Content
Foto: Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin