Pol Voker: Porodična drama nakon glumčeve tragične smrti

Pol Voker: Porodična drama nakon glumčeve tragične smrti

Autor: | 20/03/2014

0

Šeril Voker, majka tragično preminulog glumca Pola Vokera, zatražila je starateljstvo nad njegovom 15-godišnjom kćerkom Medou Rejn Voker, pošto tvrdi da njena majka Rebeka Soteros ima problem sa alkoholom. Šeril je od suda tražila da ona bude staratelj svoje unuke, jer smatra da Rebeka nije podobna da se brine o svojoj kćerki, navodi se u dokumentima podnetim sudu, do kojih je došao portal TMZ.
Medou je živela sa Polom tokom prethodne tri godine, a pre toga odrastala je na Havajima sa svojom majkom, koja je 2003. i 2013. godine bila uhapšena za vožnju pod dejstvom alkohola.
U sudskim dokumentima Šeril, koja je medicinska sestra, tvrdi da Rebeka i Medou žive sa njom, ali da Rebeka nije u stanju da se brine za svoju kćerku tinejdžerku. Medou je imenovana za naslednicu čitavog Polovog bogatstva, koje se procenjuje na 16 miliona dolara.
Podsetimo, 40-godišnji glumac tragično je izgubio život u saobraćajnoj nesreći prošlog novembra. Prema pisanju medija, zvezda filma "Fast and Furious" u svom testamentu je naveo da želi da njegova majka bude pravni staratelj njegove jedinice, tako da je Šerilin zahtev u skladu sa njegovim željama.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti