Viktorija Bekam: Otkrila u čemu je tajna njenog modnog uspeha

Viktorija Bekam: Otkrila u čemu je tajna njenog modnog uspeha

Autor: | 20/03/2014

0

Bivša članica devojačkog benda, a danas jedna od najuspešnijih modnih kreatorki, Viktorija Bekam, otkrila je koja je tajna njenog uspeha širom sveta. Viktorija Bekam je pričajući o svom brendu priznala da tajna njenog uspeha leži u tome što kreira samo garderobu koju i sama želi da nosi.

Naime, Viktorija je ispričala da je prvu liniju započela tako što je želela da svoj garderober ispuni lepim stvarima, što je postepeno rezultiralo svetski poznatim brendom.

- Počela sam sa haljinama koje imaju jaku strukturu, jer je to ono što sam ja želela da nosim. Ovih dana je, naravno, moj garderober pun sakoa, odela, suknji, fantastičnih pantalona kojima se ponosim... Takođe, želim opuštenije stvari koje mogu da se mešaju i kombinuju. Kako se kolekcije ređaju, trudim se da eksperimentišem i da pošaljem snažnu modnu poruku svetu – rekla je Viktorija za francuski magazin Madam Figaro.

Glavni cilj njene garderobe jeste da se žena oseti moćnije i da odiše samopouzdanjem.

- Moja moda je veoma varljiva, jer ispod jednostavnog i svedenog eksterijera, leži puno detalja, posebno u kolekciji za proleće/leto, koja je veoma koncentrisana na sam dizajn. Žene se mom brendu okreće u potrazi za struktuiranim haljinama, i ja želim da im dam ono za čime teže svake sezone. Najbitnije mi je da ženama dam samopouzdranje, da se osećaju bolje i snažnije u mojoj odeći. Ljudi koje srećem mi kažu da moje haljine upravo to i čine – otkrila je Viktorija.

Izvor: Story

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: viktorija bekam

Najnovije vesti