Keli Bruk: Proslavila veridbu za Dejvida Mekintoša

Keli Bruk: Proslavila veridbu za Dejvida Mekintoša

Autor: | 25/03/2014

0


Keli Bruk potvrdila je da se verila za Dejvida Mekintoša posle 12 nedelja veze.
Model (34) postavila je na Instagram fotku sa fitnes modelom Dejvidom (27), a u ruci je imala balon na kom piše "Vereni". Fotografija je nastala tokom posete porodici njenog novog verenika, u Viganu.
- Divan vikend u Viganu. Upoznala sam svoju novu proširenu porodicu. Ovo su divni dani i veoma sam uzbuđena što delim život sa najdivnijim muškarcem kog sam ikada upoznala - napisala je Keli.
Par se verio nakon svega 12 nedelja zabavljanja, od čega su tokom februara imali kratku pauzu. Prvi put su viđeni zajedno u januaru, nakon što su počeli da se zabavljaju za doček Nove godine.
Ovo je druga veridba lepe Keli, koja je bila pred udajom za zvezdu filma "Titanik", Bilija Zejna, ali su raskinuli u avgustu 2008. Sa druge strane, Dejvid ima dvogodišnjeg sina Logana sa bivšom devojkom, nekadašnjom mis Engleske, Rejčel Kristi, od koje se razišao nakon četvorogodišnje veze u decembru 2013, samo nedelju dana pre nego što je upoznao Keli.
Iako bi svi mogli zaključiti da Keli žuri da se uda, ona je nedavno i sama priznala da sa nestrpljejnem očekuje da zasnuje porodicu.
- Moje najveće razočarenje u životu je što imam 33 godine, a nemam porodicu. Gledam svoje prijatelje, koji su u braku i sa decom. Volela bih 2-4 dece, veoma sam tradicionalna - priznala je.

Autor: Life Content
Foto: Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin