Orlando Blum: Mirandu i mene i dalje veže duboka ljubav

Orlando Blum: Mirandu i mene i dalje veže duboka ljubav

Autor: | 30/03/2014

0

Orlando Blum, koji se u oktobru prošle godine rastao od supruge Mirande Ker nakon tri godine braka, kaže da prema australijskom supermodelu i dalje oseća duboke emocije. On objašnjava da su se njih dvoje odlučili za razvod jer su želeli različite stvari od svojih života i karijera, ali ističe da će je uvek poštovati, kako bi njihov trogodišnji sin Flin osećao sigurnost. Na pitanje o trenutnom odnosu sa bivšom suprugom, 37-godišnji glumac je u razgovoru za britanski "The Times Magazine" rekao:
- Naš odnos se neprestano menja, ali rekao sam joj da ćemo ostati u našim životima zauvek i da imammo dete, tako da mi je važno da se međusobno poštujemo kao što je to uvek bilo i da Flin to oseća i razume. Između nas postoji duboka ljubav.
Orlando je istakao da je njihov raskid bio prijateljski, te da nijedno od njih dvoje nije učinilo nikakvu grešku. On i Miranda trenutno odgajaju sina u Njujorku, ali zvezda filmova "Pirati sa Kariba" ističe da bi voleo da Flin iskusi život u rodnoj Engleskoj.
- Živeo sam veoma nomadski život, u čemu sam uživao. Ali sada kada imam sina to je postalo ozbiljnije. Želim da budem u njegovom životu i da imam što veći uticaj na njega.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin