Tamara Eklston: Rođena sam da budem majka

Tamara Eklston: Rođena sam da budem majka

Autor: | 31/03/2014

0

Tamara Eklston, koja je pre dve nedelje sa suprugom Džejom Ratlendom dobila svoje prvo dete, otkrila je kako se snašla u ulozi majke. Slavna naslednica izjavila je u novom intervjuu da je kćerkica Sofija unela novu radost u njen život.
- Majčinstvo je najbolja stvar koja mi se ikada desila, uživam u svakom trenutku. Znala sam da će biti tako, samo nisam znala da će mi se to ovoliko dopasti - rekla je ona i dodala:
- Osećam da sam rođena da budem majka. Iako sam oduvek želela decu, ranije to nisam ovoliko intenzivno osećala. Ali, Sofija je preokrenula moj svet na neverovatan način i nikada nisam bila srećnija. Savršen je osećaj da sam zasnovala svoju porodicu sa Džejom.
Tamara je otkrila i kako je protekao porođaj.
- Laknulo mi je kada je Sofija odmah počela da plače. Moj najveći strah je bio da ništa neću čuti. Kada sam je prvi put uzela u naručje, osećaj je bio predivan. Džej i ja smo se pitali kako će izgledati, a ona je bila apsolutno savršena. Rođena je sa mnogo tamne kose, kao i nas dvoje, i zapanjujućim plavim očima.
Tamara i Džej verili su se u februaru prošle godine, samo mesec dana nakon što su se upoznali. Sudbonosno "da" izgovorili su na obali Francuske u junu 2013, na raskošnom venčanju koje je navodno koštalo sedam miliona funti.

Autor: Life Content

Foto. Instagram

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin