Kris i Brus Džener: Pomirenje na pomolu?

Kris i Brus Džener: Pomirenje na pomolu?

Autor: | 03/04/2014

0

Kris i Brus Džener podstakli su glasine o pomirenju nakon što su juče viđeni kako se drže za ruke na aerodromu u Los Anđelesu. Slavni par, koji je u oktobru prošle godine objavio da se razvodi nakon 22 godine braka, ostao je u prijateljskim odnosima nakon rastave, ali čini se da su se među njima ponovo rodile emocije na Tajlandu, koji su nedavno posetili sa porodicom.
Zvezdi rijalitija "U korak sa Kardašijanovima" i nekadašnjem Olimpijcu na odmoru u jugoistočnoj Aziji pridružio se i ostatak njihove porodice, uključujući Krisine kćerke Kim i Kloi Kardašijan, i njihove polusestre Kajli i Kendal Džener, a ovo putovanje iskoristili su i kako bi snimili scene za nove sezone svog popularnog šoua. Kris i Brus podstakli su spekulacije da su izgladili sve probleme kada su viđeni sa osmesima na licima i držeći se za ruke po povratku u Kaliforniju. Njih dvoje su nastavili da zajedno snimaju rijaliti i nakon rastave, ali je ovo prvi put da su viđeni da razmenjuju nežnosti.
Brus se nakon raskida preselio u svoju kuću u Malibuu, dok je Kris ostala u njihovom porodičnom domu u Kalabasasu. On je nedavno priznao da ne namerava da se vrati.
- Da budem iskren, jednostavno mislim da ne bi trebalo da se vraćam. Mislim da nam oboma bolje ide kada imamo prostora.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin