Džejms Franko: Na meti optužbi da je zaveo maloletnu devojku

Džejms Franko: Na meti optužbi da je zaveo maloletnu devojku

Autor: | 04/04/2014

0

Džejms Franko oglasio se povodom optužbi da je pokušao da zavede 17-godišnju devojku uz pomoć društvenih mreža. Javnost je za ovo saznala juče, kada je tinejdžerka Lusi Klod iz Škotske obavila fotografije poruka koje joj je 35-godišnji glumac slao. Devojka je upoznala Franka tokom turističke posete Njujorku, kada se fotografisala sa njim, da bi nakon toga stupili u kontakt uz pomoć Instagrama. Počeli su da flertuju, a u objavljenim porukama glumac ju je upitao da li ima dečka, koliko ima godina i da li žele da dogovore sastanak. On se povodom ovih dešavanja oglasio gostujući u jednoj televizijskoj emisiji.
- Posramljen sam. Pretpostavljam da sam samo primerak za to koliko društvene mreže mogu da budu varljive. To je način na koji se ljudi danas upoznaju. Loše sam procenio situaciju i naučio sam svoju lekciju - izjavio je on.
Na internetu su se pojavile i spekulacije da je ceo ovaj skandal izmišljen kao deo promotivne kampanje za Frankov novi film "Palo Alto", u kojeg igra fudbalskog trenera koji započinje romansu sa maloletnom devojkom.

Autor: Life Content

Foto. SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: džejms franko

Pročitajte još