Brankica Sebastijanović: Ne smeta mi što sam u Miloševoj senci

Brankica Sebastijanović: Ne smeta mi što sam u Miloševoj senci

Autor: | 07/04/2014

0

Mladi glumački par Brankica Sebastijanović i Miloš Biković preneli su romansu iz privatnog života u melodramu "Samac u braku", a ako je suditi prema reakciji gledalaca, njihova ljubav doprinela je da poveruju u priču o čuvenim junacima spisateljice Mir-Jam. Lepa glumica kaže da ima mnogo prednosti u zajedničkom radu sa dečkom, pored koga se oseća sigurno, jer je poverenje u partnera, osim u ljubavi, poželjno i u glumi. Uprkos činjenici da je Biković za kratko vreme postao najpopularniji mladi glumac u Srbiji, Brankica se ne oseća zapostavljenom.
- Ne smatram da sam u Miloševoj senci - rekla je glumica za "Novosti".
- Normalna je stvar što nas porede jer smo u ljubavnoj vezi. Radujem se njegovom uspehu i volela bih da bude još popularniji.
Budući da igraju u noveli Mir-Jam, po čijim delima su snimljene serije "Ranjeni orao", "Nepobedivo srce" i "Greh njene majke", poređenja sa prethodnim omiljenim TV junacima su neminovna. Međutim, zaljubljenim golupčićima ne smeta to što ih upoređuju sa Slobodom Mićalović i Ivanom Bosiljčićem.
- Nikada se nismo ni trudili da bežimo od onog što su oni radili. Normalno je i zdravo da se u projektima istog autora glumci menjaju. Ne smeta nam, ali nam i ne laska - poručio je Biković.

Izvor: Novost

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti