Ana Nikolić: Žarko želim da postanem majka

Ana Nikolić: Žarko želim da postanem majka

Autor: | 16/04/2014

0

Često je na stranicama žute štampe zbog raznoraznih "izleta", vožnji pod dejstvom alkohola ili ljubavnih veza i vezica. Ali, izgleda da je i pevačici Ani Nikolić malo "preko glave" svega toga i da bi volela da se skrasi.
Naime, u razgovoru za "Mondo", pevačica je otkrila da priželjkuje da se uskoro ostvari u ulozi majke.
- Ja obožavam decu i žarko želim da postanem majka u bliskoj budućnosti. Međutim, ja sam perfekcionista i sve što radim u životu radim temeljno, tako bih se i ulozi majke posvetila na taj način. Kada budem imala dete karijera će mi biti na trećem mestu. Ja često delujem neozbiljno, volim da se šalim, jer sam, zapravo, jedno veliko dete. Ali, biti roditelj je ozbiljan "posao", biti majka je najvažnija uloga u životu svake žene. I zato to kod mene ide sporije, jer kada budem imala porodicu posvetiću joj se potpuno - istakla je ona, te dodala da još uvek nije izabrala ime za svoju decu:
- Nisam još o tome razmišljala o tome. Kada sam bila mala želela sam da jednog dana imam ćerke, jer sa njima bih znala kako da se igram. Međutim, kada je moja sestra od tetke dobila sina, zaljubila sam se u njega i više bih volela da i ja imam muško dete. Što se imena tiče, volim stara srpska imena.
Da je kod pevačice "proradio" materinski instinkt svedoči i modna kolekcija koju je napravila za decu i koju je nedavno predstavila.
- Ja sam, za one koji to ne znaju, diplomirani dizajner, a kreiranjem garderobe se bavim već nekoliko godina zajedno sa Tijanom Todorović. Ovo je prvi put da sam radila za decu i ponosna sam na te haljinice koje sam osmislila. Dobro se prodaju, mada mi to nije bio cilj, već da izrazim svoju kreativnost - rekla je Ana.
Pevačica je otkrila i da ne bi ponovo učestvovala na takmičenju za pesmu Evrovizije, te da, i pored "izleta" u svet mode, nije zapostavila muzičku karijeru.
- Jedan duet je već u planu, muški pevač je u pitanju, ali još uvek ne mogu da vam kažem o kome je reč. Volela bih da snimim duet sa Severinom, na primer, a od inostranih pevača... biću neskromna - sa Stingom!

Autor: Life Content

Izvor: Mondo

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: ana nikolić

Pročitajte još