Katarina Živković: Nova pesma inspirisana raskidom sa Banetom Jankovićem

Katarina Živković: Nova pesma inspirisana raskidom sa Banetom Jankovićem

Autor: | 17/04/2014

0

PevačicaKatarinu Živković vredno radi u muzičkom studiju koleginice Svetlane Cece Ražnatović, gde je snimila novu pesmu "Da zaboravim", koja je u potpunosti biografska. S obzirom na to da je nedavno prekinula dugogodišnju vezu sa Banetom Jankovićem, a sudeći po tekstu, pevačica je prebolela bivšu ljubav, piše "Alo".
- Pesmu "Da zaboravim" napisala je Bilja Spasić, koja me privatno poznaje i dosta smo pričale o svemu u prethodnom periodu, tako da je došla na ideju da napiše pesmu o rastanku. Ona je takođe napisala i pesmu "Ljubav", tako mi da mi ona dođe kao lični biograf. Kao i u pesmi, osećam se jače posle svega jer ono što te ne ubije, ojača te. Iznela sam je sa mnogo emocija i jedva čekam da je sledeće nedelje premijerno izvedem u nekoj od "Grandovih" emisija - priznaje Kaća, koja se oduševila kako zvuči pesma kada joj je saradnik Goran Radinović pustio na mikseti.
Na pitanje ko će sada brinuti o njenoj karijeri, imajući u vidu da je to do sada radio njen bivši dečko, ona ističe:
- To je pogrešno protumačeno jer je o mojoj karijeri uvek brinuo "Grand" i njegovi menadžeri. Bane mi je pomagao jer me je voleo i radio je to iz ljubavi, a s obzirom na to da više nismo u vezi, ne bih ga maltretirala da to više radi - otkriva Kaća.

Izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti