Morgan Frimen: Premijera u društvu lemura

Morgan Frimen: Premijera u društvu lemura

Autor: | 20/04/2014

0

Iako maestralno tumači likove u dramskim ostvarenjima, oskarovac Morgan Friman autentičnim glasom osvaja i gledaoce dokumentarnih filmova, a poslednji u nizu je „Ostrvo lemura: Madagaskar“, u kome holivudski glumac otkriva čudesan svet ove ugrožene vrste.

Na promociji u Los Anđelesu organizatori su se potrudili da prisutnima prirede zabavnu atmosferu, za šta su bili zaduženi glavni junaci filma - lemuri, a iznenađen je bio i Morgan Friman, koji se družio sa simpatičnim životinjama. Poznati glumac godinama je posvećen ideji da učešćem u ovakvim projektima ljudima širi svest o drugim vrstama.

- Srećan sam ako na bilo koji način mogu da doprinesem skretanju pažnje i informisanju ljudi o drugim oblicima života na planeti. Oduvek sam smatrao da su televizija i film savršeni način za to, zbog čega sam sebe stavio na raspolaganje ljudima koji znaju šta rade - objasnio je sedamdesetšestogodišnji Friman. Osim glasa, publika će uskoro moći da vidi Morgana u trileru „Virtuelna stvarnost“, u kome glumi sa Džonijem Depom.

Piše: Deana Đukić

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: morgan frimen