Silvester Stalone: Slobodno popodne sa kćerkom

Silvester Stalone: Slobodno popodne sa kćerkom

Autor: | 20/04/2014

0

Holivudski glumac Silvester Stalone nedavno je fotografisan u Los Anđelesu, ispred čuvenog italijanskog restorana “Vitello's” kako sa svojom najmlađom kćerkom, jedanaestogodišnjom Skarlet kupuje picu.

Čuveni Roki, iz istoimene filmske sage, svoju naslednicu pratio je u kupovini pice iz bezbednosnih razloga, veruje američka štampa, budući da uvek angažuje telohranitelje kada sa porodicom izlazi iz doma. Šezdesetsedmogodišnji Slaj, kako ga u filmskoj industiji zovu, posebno je zaštitnički nastrojen prema kćerkama, jedanaestogodišnjoj Skarlet, šesnaestogodišnoj Sofiji i godinu dana mlađoj Sistin, koje ima u braku sa glumicom Dženifer Flavin, s kojom se venčao 1997.

Rođeni Njujorčanin, koji živi i radi u Los Anđelesu, ispričao je nedavno u popularnom televizijskom šou-programu Džeja Lena kako voli dobro da upozna i proceni momke koji se druže sa njegovim naslednicama.

- Kada dolaze po neku od njih, i pozvone, obavezno izađem na vrata pre kćerki i kažem im: „Dolazim po vas ako ih dirnete, jer ako to uradite, imaćete posla s Rambom“

Poznati glumac, koji iza sebe ima dva neuspela braka, iz prve bračne zajednice sa suprugom Sašom ima i sina Serža. Njihov najstariji sin Sejdž, koji se bavio režijom, preminuo je 2012. godine.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti