Stanija Dobrojević: Oduševljena Novakom Đokovićem

Stanija Dobrojević: Oduševljena Novakom Đokovićem

Autor: | 22/04/2014

0


Stanija Dobrojević je navijala za Novaka Đokovića i u polufinalu turnira u Monte Karlu i žao joj je što je iz tog meča izašao kao poražen.

- Novak mi je najbolji frajer među sportistima. Iako svi moji prijatelji kažu kako je ružan, meni je on baš lep - kaže Stanija.

Iako su je mediji povezivali sa nekim opasnim momcima, Novak joj je za oko zapao zbog lepog vaspitanja. O teniseru i njegovim uspesima ima samo reči hvale, ali simpatije prema njemu ne želi da realizuje. Bar za sada.

- Znam da mi nikada nećemo biti zajedno, niti o tome razmišljam, ali sve u vezi sa njim je za divljenje. Mlad, lep, uspešan. Mnogo je fin i lepo vaspitan. Na pravi način predstavlja našu zemlju. On je muškarac kakvog svaka devojka može samo da poželi - rekla nam je starleta.

Tokom boravka u Americi ostvarila je sebi želju i pratila Noletov meč na US Openu, čak je iskoristila priliku da ga upozna i fotografiše se sa njim.

- S obzirom na to da faktički živim u Americi, nisam želela da propustim priliku i uživo pratim meč. Novak je na terenu neprikosnoven. Navijala sam iz sveg glasa za njega - dodaje Dobrojevićeva kroz osmeh.

Iako je nedavno izjavila da joj se često dešava da muškarci imaju problem sa devojkama i ženama kada joj se čak i jave na ulici, nadamo se da to neće biti slučaj i sa Noletom i njegovom verenicom Jelenom Ristić.

Izvor: Blic
Foto: Facebook

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin