Bijonse i Džej Zi: Slavni par suočava se sa problemima u braku

Bijonse i Džej Zi: Slavni par suočava se sa problemima u braku

Autor: | 24/04/2014

0

Iako se na slikama i pred kamerama čini da su oni jedan savršeno skladan par, strani mediji pišu kako pop diva Bijonse i njen suprug, reper Džej Zi imaju velikih problema u braku.
Bijonse je pre mesec dana završila svoju turneju koja je trajala skoro dve godine. Za to vreme proputovala je skoro ceo svet i bila udaljena od porodice, a naročito svog supruga, koji se trudio da je obilazi svaki put kada je imao vremena. Jedan izvor otkrio je za "MediaTakeOut“ da se tokom turneje par retko viđao i da je udaljenost uticala na njihov odnos.
- Džej Zi se svojski trudio da obilazi Bijonse na turneji i provodi što više vremena sa njom. Čak je prestao da izlazi po klubovima u kojima se provodio sa različitim devojkama - kaže izvor i dodaje:
- Iako je na kratko delovalo da su izgladili odnos, stari nerešeni problemi su se vratili na dnevni red, a koliko je stvar ozbiljna govori i podatak da je Bijonse skinula sa prsta tetovažu venčanog prstena. Nešto jako ozbiljno se desilo među njima - tvrdi izvor za "MediaTakeOut".

Izvor: portalanalitika.me

Foto: iam.beyonce.com

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još