Dijana Đoković: Na svet će doći još jedan genijalac

Dijana Đoković: Na svet će doći još jedan genijalac

Autor: | 25/04/2014

0

Novak Đoković se juče na Tviteru pohvalio da će postati otac, a čestitke su pristigle sa svih strana sveta. Naš najbolji teniser svih vremena otkrio je da je njegova verenica Jelena Ristić u drugom stanju.
- Jelena je trudna! Uskoro ćemo biti roditelji! Presrećan sam! - napisao je na društvenoj mreži drugi reket sveta, koji se trenutno sa verenicom nalazi u Atini.
Nekoliko sati kasnije, oglasila se i Jelena.
- Presrećna sam! - napisala je ona na Fejsbuku.
Buduća baka Dijana Đoković, majka slavnog sportiste, bila je uzbuđena kada smo je pozvali da joj čestitamo.
- Presrećna sam što je Jelena trudna. Na svet će doći još jedan genijalac! - rekla je ona.
Teniser Viktor Troicki otkriva za "Blic" da je Novak još pre dva meseca saznao da je Jelena trudna.
- Nole je saznao da će postati otac još na turniru u Dubaiju, gde sam bio s njim, tako da sam mu još tada čestitao! Nazdravili smo tog dana radi reda, iako ga je čekao turnir. Bio je veoma uzbuđen i srećan. Želim im sve najlepše - kaže Troicki.
Kako "Blic" saznaje, Jelena je ušla u četvrti mesec trudnoće, što implicira da je beba začeta tokom Novakovog i njenog boravka na Kopaoniku krajem januara. Buduća mama se odlično oseća i trenutno s Novakom boravi u Atini. Prema našim saznanjima, svadbu, koju su planirali za maj u Crnoj Gori, neće odlagati zbog ove srećne vesti.
Podsetimo, Novak i Jelena započeli su vezu pre devet godina, još tokom školskih dana. Nakon što je ona diplomirala na Fakultetu Bokoni u Milanu, započeli su zajednički život u Monte Karlu. Jelena je često pratila Novaka na turnirima, a najveće uspehe Đoković je postigao upravo kada je ona sa tribina navijala za njega.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti