Tanja Bošković: Odgovorila na kritike zbog poljupca sa 17-godišnjim plesnim partnerom

Tanja Bošković: Odgovorila na kritike zbog poljupca sa 17-godišnjim plesnim partnerom

06/05/2014

0

Tanja Bošković (61), jedan od najvećih favorita za pobedu u “Plesu sa zvezdama”, tvrdi da nema ničeg lošeg u tome što je poljubila partnera Marka Micića direktno u usta. Sedamnestogodišnji mladić se zbunio kada ga je glumica častila poljupcem na kraju koreografije, a kamermani su brzo promenili kadar.
- Bila sam presrećna posle plesa i poljubila sam Marka prosto od radosti. Bio je to skroz čedan poljubac. Zamolila bih sve dežurne moraliste da me se oslobode i da od toga ne prave skandal, jer u tome nije bilo nikakve erotike, niti primisli o tome. Molim sve da me sa mojih šezdeset godina ostave na miru. U predstavi "Suze su OK" takođe ljubim partnere. Ne postoji ništa ružno u tome - rekla nam je Tanja.
Ona tvrdi da ju je emisija "Ples sa zvezdama" podmladila.
- Oduševljena sam ekipom s kojom radim. Svi smo deo iste radosti, svi ulažemo veliki napor i mučimo se da postignemo rezultat. Kao što je nekada Nenad Stekić pomerao granice u skoku udalj, tako ja želim da pomerim granice i u plesu. Sve mi to malo liči na film "Konje ubijaju, zar ne". Dve su velike stvari koje čine ovaj šou različitim od drugih, prva je da promoviše ples i muziku, a druga da će prikupljeni novac pomoći nekome. Svi u šouu posvećeni smo ideji da učinimo nešto dobro za nekoga kome je pomoć potrebna. Veoma je važno da se insistira na humanitarnom aspektu ovog programa - kaže Tanja.

Izvor: Blic
Foto: Prva

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti