Zdravko Čolić: Snimanje novog spota i rođendansko slavlje u Makedoniji

Zdravko Čolić: Snimanje novog spota i rođendansko slavlje u Makedoniji

Autor: | 08/05/2014

0

Najpopularniji pop pevač na Balkanu Zdravko Čolić je prethodnih dana u Makedoniji snimao spot za naslovnu numeru sa svog 14. studijskog albuma "Vatra i barut". U video-klipu se pojavljuje makedonska manekenka Natalija Grubovik i muzičar Vlatko Stefanovski, koji je u Čolinoj autorskoj pesmi maestralno na gitari odsvirao muzičke deonice. Ekipa je provela tri dana na snimanju u Skoplju i Ohridu. Pored lepote čuvenog jezera u spotu se može videti i Crkva Svetog Jovana Bogoslova, s kraja 13. veka, kod ribarskog sela Kaneo koje se nalazi na steni.
Na radost armije fanova, Čola će krajem meseca ponovo otputovati u Makedoniju. Legendarni pevač će 31. maja održati koncert u areni "Boris Trajkovski" u Skoplju, a veče uoči nastupa tamo će proslaviti 63. rođendan.
- Volim Ohrid i nisam mnogo razmišljao kada se pojavila ideja da snimimo spot u Makedoniji - rekao je Zdravko Čolić.
- Za ovaj grad me veže mnogo uspomena, dragi ljudi i prijatelji, zbog kojih sa zadovoljstvom često odlazim tamo. Nije prvi put da snimam spot u Makedoniji. U Ohridu sam snimao video za duet sa Bebi Dol, ali, nažalost, nikad nije objavljen, nemam ga čak ni u kućnoj arihivi.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin