Džordž Kluni i Amal Alamudin: Proslava veridbe u Malibuu

Džordž Kluni i Amal Alamudin: Proslava veridbe u Malibuu

Autor: | 12/05/2014

0

Džordž Kluni (53) i Amal Alamudin (36) proslavili su svoju veridbu na žurki koju su juče organizovali u Malibuu. Slavni par, koji se verio prošlog meseca, slavili su sa prijateljima u jednom klubu, čiji je vlasnik Klunijev prijatelj i poslovni partner Rande Gerber. Glumac i advokatica nedavno su se vratili iz Meksika gde su prisustvovali venčanju jednog prijatelja, a na proslavi su izgledali opušteno i neprestano su razmenjivali nežnosti, otkrivaju očevici. Među zvanicama su bili Gerber i njegova supruga Sindi Kraford, kao i Bono i Edž iz grupe U2, a izvori dodaju da su zajedno sa budućim supružnicima uživali uz karaoke, tekilu i vino. Tom prilikom Amal je pokazala i svoj dijamatski prsten od sedam karata, u čijem dizajnu je učestvovao i Kluni, a žurka je trajala do kasno u noć. Amal i Džordž napustili su klub u limuzini, koja je bila ispunjena poklonima i cvećem.
Njih dvoje prvi put su viđeni zajedno u Londonu u oktobru, a prijatelji slavnog glumca kažu da su veoma zaljubljeni, kao i da je Amal savršena osoba za oskarovca.
- Pronašao je osobu koja je pametna koliko i on, i koja je samostalna žena. Amal mu odgovara bolje od svih njegovih prethodnih partnerki - otkrio je izvor.

Ekskluzivne fotografije sa proslave veridbe Džordža Klunija i Amal Alamudin možete videti u novom broju magazina "Hello", koji je od danas na svim kioscima.

Autor: Life Content
Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin