Nemanja Vidić: Zahvalan sam za sve divne godine

Nemanja Vidić: Zahvalan sam za sve divne godine

Autor: | 22/05/2014

0


Kapiten „Mančester junajteda“ na veličanstven način oprostio se od navijača na „Old trafordu“, pokazavši svu snagu slogana „Jedan je Nemanja Vidić“. I britanski ljubitelji fudbala još jednom su pokazali kako se cene prave vrednosti. Tridesetdvogodišnjem defanzivcu, koji je tokom osam godina, koliko je bio u dresu „crvenih đavola“, osvojio petnaest trofeja, napravili su gospodski oproštaj. Kada je naš as sredinom prvog poluvremena ušao u utakmicu protiv „Hala“, stadionom se prolomio gromoglasan aplauz, a začule su se i pesme o „čoveku steni“ .
Stameni Užičanin, koji je postavljao glavu gde mnogi ne bi ni nogu, odigrao je 299. meč u dresu čuvenog engleskog kluba, a svojim bivšim saigračima i navijačima nesumnjivo će mnogo nedostajati, kako na terenu, tako i van njega. Vidić je na kraju smogao snage da izgovori nekoliko rečenica.
- Teško mi je da pričam jer mi je „Junajted“ duboko urezan u srcu. Zahvalan sam za sve ove divne godine koje sam ovde proveo. Bili ste fantastični - istakao je proslavljeni fudbaler, koji karijeru nastavlja u milanskom „Interu“.

Piše: Snežana Ilić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin