Sergej Ćetković: Zauvek će pamtiti vreme provedeno u Kopenhagenu

Sergej Ćetković: Zauvek će pamtiti vreme provedeno u Kopenhagenu

Autor: | 24/05/2014

0

Tridesetosmogodišnjoj pop zvezdi Sergeju Ćetkoviću, predstavniku Crne Gore na ovogodišnjoj „Evroviziji“ u Kopenhagenu, boravak u prestonici Danske prijao je i zbog činjenice da je vreme provodio sa dragim ljudima, porodicom i prijateljima. Kada je kompozicijom „Moj svijet“ uspeo da se plasira u finale popularnog evropskog muzičkog takmičenja, u njegovoj sreći podjednako su uživali supruga Kristina Ćetković, njena sestra, modna dizajnerka Nataša Pejović, pevačev portparol Aleksandar Radoš, kao i menadžer Dragan Popović. Sa njima u društvu bila je i pevačica Jelena Tomašević, Sergejeva prijateljica, koja je u „Euroklubu“, u okviru večeri balkanske muzike, imala koncert u noći kada je održano polufinale. Supruga glumca Ivana Bosiljčića pružila je podršku crnogorskom pevaču na nastupu, a zajedno sa njegovim timom saradnika provodila je vreme u šetnjama i razgledanju Kopenhagena. Slobodno vreme družina je iskoristila za druženje istražujući najpopularnije pešačke zone danske prestonice, a potom i predah u barovima i restoranima.

Posle nastupa na polufinalu,Sergej i njegova ekipa bili su na žurki na kojoj je pevala i Jelena Tomašević.

- Do pet ujutru bili smo na zabavi. Svi smo euforični posle Sergejovog plasmana u finale. On je ovde u Kopenhagenu postao atrakcija, svi žele da se slikaju s njim, dao je na desetine intervjua - rekao je pevačev menadžer Dragan Popović.

Svojim prisustvom veliku podršku Sergeju pružila je supruga Kristina, profesionalni fotograf, a sa njima je boravila i njena mlađa sestra Nataša Pejović, koja je dizajnirala toalete pratećim vokalima markantnog Crnogorca. Za njegov vizuelni identitet bio je zadužen poznati beogradski stilista Ašok Murti.

Pevač, rođen u Podgorici, koji sa suprugom i dvema kćerkama živi u Beogradu, istakao je koliko mu znači to što je supruga bila uz njega tokom trajanja takmičenja.

- Trudim se da porodica ne oseti koliko napora ulažem u posao. Kao uvek do sada, Kristina je moja najveća podrška. Njeno prisustvo mi najviše znači kada je reč o velikim stvarima u mom životu. Želim da zajedno podelimo iskustvo i uzbuđenje u Kopenhagenu - rekao je popularni kantautor, otac dve predivne devojčice Mile i Lole, poznat po besprekornoj biografiji i mirnom porodičnom životu.

Autor: Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još