Brankica Sebastijanović: Težak period nam tek predstoji

Brankica Sebastijanović: Težak period nam tek predstoji

Autor: | 28/05/2014

0

Mlada glumica Brankica Sebastijanović koja je u petak sa velikim brojem poznatih ličnosti učestvovala u humanitarnoj akciji "Pozovi, pomozi", otkrila je da je sa svojim kolegama sa akademije organizovala niz akcija prikupljanja pomoći za nastradale u poplavama.
- Potrudili smo se na našem Fakultetu dramskih umetnosti da organizujemo prikupljanje pomoći ovih dana, a sad smo organizovali i akciju među mlađim glumcima da posećujemo sva ova prihvatilišta i da razgovaramo sa decom, čitamo bajke, da bar pokušamo na kratko da im skrenemo misli sa tragedije koja im se dogodila. Takođe smo u dogovoru da ovih dana organizujemo i postavimo jednu dečiju predstavu, da bi njima bilo zanimljivije jer im je to sada jako potrebno - rekla je Brankica i dodala da joj je drago što se cela država podigla na noge i organizovala da pruži pomoć onima kojima je sad ona najpotrebnija.
- Nama tek predstoji težak period, meni je drago samo što se nekako probudila svest kod stanovništva i većina je izašla da pomogne, oseća se to neko jedinstvo, a ja bih želela da što duže to potraje, jer samo jedni drugima možemo najbolje da pomognemo - izjavila je glumica.

Izvor: Prva.rs

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti