Šarliz Teron: Užasava me ono što se o meni piše na internetu

Šarliz Teron: Užasava me ono što se o meni piše na internetu

Autor: | 31/05/2014

0

Šarliz Teron otkrila je da nikada ne pretražuje svoje ime na internetu jer se užasava onim što ljudi pišu o njoj. Slavna glumica, koja je usvojila dvogodišnjeg sina Džeksona, i trenutno je u vezi sa kolegom Šonom Penom, u nedavnom intervjuu uporedila je "guglovanje" svog imena sa silovanjem.
- Nikada ne pretražujem svoje ime na internetu, tako želim da sačuvam svoje dostojanstvo. Kada počnete da živite u tom svetu i da to radite, to stvara osećaj kao da ste silovani - rekla je ona i dodala:
- Kada je u pitanju moj sin i moj privatan život, onda sam veoma stroga po tom pitanju. Nekima je možda lakše kada vide takve stvari, ali u mom životu postoje određene stvari koje smatram svetima i veoma sam zaštitnički nastrojena prema njima. Ne dobijam uvek taj rat, ali sve dok ne moram da vidim, čitam i čujem takve stvari, mogu da se oslobodim pritisaka, što je verovatno mnogo zdravije nego da živim u mračnoj prostoriji.
Slavna oskarovka ovim komentarima razljutila je mnoge svoje fanove, koji su je kritikovali zbog toga što je seksualno nasilje iskoristila kao metaforu za život u centru pažnje javnosti.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Šarliz Teron