Tanja Rađenović: Porodična poseta Parizu

Tanja Rađenović: Porodična poseta Parizu

Autor: | 31/05/2014

0

Voditeljka centralne informativne emisije na televiziji „Pink“ Tanja Rađenović napravila je kratki predah od poslovnih obaveza, da bi sa porodicom obišla jedan od najromantičnijih gradova sveta. U društvu supruga Petra i njihovih kćerki Teodore i Anđele, složno su se uputili u osvajanje Pariza, koji ih je šarmom i atmosferom u potpunosti osvojio.

Šarmantna voditeljka sa najmilijima obišla je neke od najatraktivnijih lokacija u francuskoj prestonici, a među njima su se našli i palata i muzej „Luvr“, nezaobilazni „Ajfelov toranj“, kao i „Trijumfalna kapija“, a po želji mlađih članova porodice Rađenovići su posetili i „Diznilend“, u čemu su devojčice, ali i roditelji, u potpunosti uživali. Posebno ih je fascinirala uzbudljiva vožnja rolekosterom.

Vreme između obilazaka turističkih zanimljivosti iskoristili su za predah. Najčešće su svraćali u kafe „Starbaks“. Specijalitete francuske kuhinje isprobali su u nacionalnim restoranima na prestižnoj lokaciji u Parizu, čuvenom Šanzelizeu, ali i u bistroima smeštenim u kvartovima koji su manje atraktivni turistima, a po preporuci prijatelja koji žive u Parizu. Pravi duh metropole osetili su tokom vožnje metroom, koji je jedan od najbolje organizovanih na celom svetu.

Bez obzira što su na ovo putovanje krenuli sa svojim devojčicama, Tanja i Petar uspeli su da izdvoje vreme samo za sebe uživajući u noćnom provodu. Njihov izbor bio je džez klub „Aux Trois Mailletz“, a nisu odoleli ni da posete pivski klub „Budva“, koji je vlasništvu naših ljudi, prijatelja skladnog bračnog para. Romantičnu notu njihovom boravku u „Gradu svetlosti“ supružnicima je dala šetnja po „Mostu ljubavi“, na kome su, poput mnogih zaljubljenih parova pre njih, simbolično, uz pomoć katanca, zaključali njihovu ljubav, da zauvek traje. Budući da Pariz važi za jedan od najatraktivnijih gradova za šoping na svetu, Rađenovići nisu odoleli porodičnoj kupovini, a posebno su njihove kćerke uživale u kupovini zanimljivih poklona.

Piše: Deana Đukić

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti