Jelena Jovanović: Nova životna drama mlade pevačice

Jelena Jovanović: Nova životna drama mlade pevačice

Autor: | 02/06/2014

0


Jelena Jovanović se još nije oporavila od raskida sa Edinom Škorićem, a već ima nove probleme! I to znatno ozbiljnije! Naime, njoj su lekari pre dve nedelje saopštili da ima tumor na glasnim žicama. U tom trenutku, Jeleni je momentalno pozlilo jer se jako uplašila opake bolesti! Sa druge strane, glas je praktično hleb kojim se hrani, pa se i zbog toga dodatno uzrujala! Tih nekoliko dana bivša farmerka nije znala šta će sa sobom od brige. Zatvorila se u sobu odbijavši da razgovara sa bilo kim... Čak ni bratu nije dozvoljavala da joj se približi.

- Strašno se uplašila jer je otišla na običan pregled grla pošto je u poslednjih nekoliko meseci konstantno promukla, te nikako nije uspevala da kontroliše boju i visinu glasa. Najpre je primala injekcije i pila antibiotike jer su lekari u početku mislili da je u pitanju obična prehlada. Međutim, konstantna promuklost i bol bili su sve jači, pa se ona uputila i kod stručnjaka na jednu privatnu kliniku gde su joj rekli da ima tumor na glasnim žicama koji odmah mora da operiše. Tih dana je bila van sebe, uplašena za zdravlje i karijeru, a nije više ni sa Edinom koji joj je u svemu pružao podršku - otkriva izvor za Star.

ŠTA JE PEVAČICA PREDUZELA I KAKO ĆE SE ZAVRŠITI NJENA DRAMA SAZNAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU MAGAZINA STAR KOJI JE VEĆ NA KIOSCIMA

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još