Dragana Mirković: Otkriveni detalji saobraćajne nezgode

Dragana Mirković: Otkriveni detalji saobraćajne nezgode

Autor: | 11/06/2014

0


Dragana Mirković imala je veliku sreću u nesreći pošto se vozi u dobrom automobilu.

Poznata pevačica doživela je u nedelju ujutru saobraćajni udes vraćajući se u Beč iz Ciriha. Ona je u subotu imala nastup u tamošnjoj diskoteci „Fejs“, posle čega nije ostala da spava u tom gradu, već je pošla kući.

Kako Kurir saznaje, automobilu marke „majbah“ vrednom oko pola miliona evra, kojim je upravljao Draganin suprug Toni Bijelić, uništen je prednji deo i materijalna šteta je veća od 10.000 evra, ali je zato, na svu sreću, pevačica sa svojim mužem prošla bez ozbiljnijih povreda.

- Ovo je jedini koncert koji je Dragana održala pre velikog spektakla kojim će 3. oktobra u Beogradskoj areni obeležiti 30 godina uspešne karijere. Pevačica je pred zoru, oko četiri sata ujutru, sa svojim suprugom krenula iz Ciriha, a udes su doživeli tri sata kasnije na teritoriji Austrije. Prednji deo njihovog skupog automobila je skroz smrskan, ali su, na svu sreću, njih dvoje samo ugruvani. Najvažnije je da su i Dragana i Toni dobro, lekari su im savetovali deset dana mirovanja i kućne nege, nakon čega će biti spremni za svakodnevne aktivnosti. Oni zasad ne žele da razmišljaju o načinjenoj šteti, ali s obzirom na to da kola vrede oko pola miliona evra, svota koju će morati da iskeširaju za popravku neće biti zanemarljiva - otkriva dobro upućeni izvor Kurira.

Iako se folk zvezda juče ceo dan nije javljala na telefon, niti je odgovarala na naše poruke, na njenoj zvaničnoj Fejsbuk stranici povodom nesreće je objavljeno saopštenje u kom se potvrđuju naši navodi:
- Dragi naši, želimo da vas obavestimo da su Dragana i njen suprug Toni imali lakšu saobraćajnu nezgodu. Hvala bogu pa nije ništa ozbiljno, ali će im biti potrebno desetak dana oporavka - poručili su fanovima administratori stranice.

Inače, Dragana već godinama ne putuje avionom jer njen suprug ima strah od letenja. Svuda idu kolima, pa je zbog toga on vozi i na nastupe. Iako je dobar vozač i upravlja izuzetno bezbednim automobilom, Toni nije mogao da izbegne udes, za koji, kako nezvanično saznajemo, nije on kriv.

izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti