Nataša Bekvalac: Ne patim od predrasuda

Nataša Bekvalac: Ne patim od predrasuda

Autor: | 16/06/2014

0

Pop zvezda Nataša Bekvalac poznata je po tome da gde god da nastupa uvek podari publici pravi spektakl. Osim dobre svirke, "novosadska barbika" često fanovima priređuje nesvakidašnja iznenađenja. Tako je nedavno na beogradskom nastupu uz pesmu pomirila jedan ljubavni par, koji je raskinuo nekoliko dana pred njen koncert. Lepa Nata kaže da živi za druženja sa publikom, što smatra najlepšim delom pevačkog posla.
- Ljudi na moj nastup dolaze da bi se lepo proveli, pa tako pred sobom obično imam nasmejana lica - rekla je Nataša Bekvalac za "Novosti".
- Njihove pozitivne vibracije uvek me razmrdaju, čak i kada sam privatno utučena. Postoji i „hladnija“ publika, ali naš zadatak je da je razveselimo i pokrenemo. Posetioci mojih nastupa u Srbiji razlikuju se mnogo od onih u inostranstvu, zato što ovi drugi više vole komercijalnu muziku. Nemam problem sa tim da otpevam i dobar narodnjak. Ne patim od predrasuda.
Bekvalčeva poručuje da nije sujetna i da je ego svela na minimum, jer je shvatila da je on najveći neprijatelj uspeha.
- Ne forsiram isti repertoar i ne bežim od toga da se prilagođavam ljudima. Ukoliko biste me slušali u dijaspori, zemljama regiona ili Srbiji, stekli biste tri različita utiska o atmosferi na mojim koncertima. Volim da ugađam ljudima. Pevači često boluju od umišljenosti, koja ih na kraju i pojede. Mi smo pre svega zabavljači i naš posao je da uz dobru svirku razonodimo fanove - zaključuje pop pevačica.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još