Ana Ramadanovski: Progovorila o odnosu sa bivšim partnerom Adilom Maksutovićem

Ana Ramadanovski: Progovorila o odnosu sa bivšim partnerom Adilom Maksutovićem

Autor: | 18/06/2014

0

Pevač Adil Maksutović i njegova nevenčana supruga Ana Ramadanovski uveliko posećuju socijalnog radnika i psihologa kako bi se dogovorili koliko će njihov sin provoditi vremena sa kojim roditeljem, a to će u narednom periodu odrediti sud, kao i sumu novca koju će na mesečnom nivou Adil izdvajati.
Baz obzira na to što nisu venčani, Adil je dužan da plaća alimentaciju, jer je priznao sina, a Ana je prvi put otvoreno pričala o tome kakav stav ima o pevaču i kako se on ophodi prema njoj.
- Adil brine o potrebama deteta, ali da li je to dovoljno, to samo on zna. Neću da pričam o brojkama u javnosti i tome koliko novca daje na mesečnom nivou, neka vam on kaže ako ga nije sramota. Njegova obaveza je da plaća alimentaciju, naročito, zato što ja nisam zaposlena, ali će sud u narednom periodu odrediti koliko će to biti, shodno njegovim primanjima koja, ja vrlo dobro znam, nisu mala - kaže ćerka popularnog pevača Džeja Ramadanovskog, koja priznaje da je revoltirana što Adil koristi svaki medijski prostor da priča o njihovom odnosu.
- On je pevač i neka radi svoj posao, nek' ćuti i peva, a ne da iznosi prljav veš čim stigne. To je bilo i prošlo, za mene je ta priča završena. Muka mi je od svega i neću da se prepucavam preko medija, sve što imam, rekla sam pred sudom. To što na svakom koraku blati mene i tatu više govori o njemu nego o nama, a on zna šta je istina. Treba da ga je sramota, jer svakom svojom izjavom pada sve dublje i dublje - ističe Ana.
Navode da Adilova majka, dok je dete kod njega, potpuno brine o mališanu, zbog čega je pevač navodno razmišljao da zatraži starateljstvo, ona komentariše na sledeći način.
- Ne želim da potvrdim niti demantujem da li je tražio starateljstvo, ali to što našeg sina čuva njegova majka kada je tamo, dokazuje da je on nesposoban da sam brine o detetu. Njegova majka je odgajila troje dece, tako da nema potreba da gaji i vaspitava moje dete, jer sam ja za to i više nego sposobna - zaključuje Ana, koja je pevača napustila pre pet meseci kada ga je optužila da je pretukao.

Izvor: Alo

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još