Max Royal Kemer: Idealna destinacija ukoliko želite luksuz, stil i udobnost

Max Royal Kemer: Idealna destinacija ukoliko želite luksuz, stil i udobnost

Autor: | 04/07/2014

0

Svim neodlučnim putnicima izbor letnjeg godišnjeg odmora je do sada je zadavao prave muke, bilo da je u pitanju porodično letovanje ili romantični odmor za dvoje.
A kako bi vaš odmor bio upravo ono što treba da bude - vreme kada se ne misli na obaveze i prikuplja energija za nove poduhvate, treba da budete rasterećeni, posvećeni sebi i osobama koje volite.
Zato, izbor savršene destinacije, hotela i prevoza prepustite stručnjacima, a vaše je samo da uživate. Stručni tim agencije Big Blue za vas je i ove sezone spremio raznovrsnu ponudu hotela, koje ćemo vam predstavljati u narednim danima.

Nakon Mardan Palace i Gural Premier Tekirova predstavljamo vam Max Royal Kemer!

Hotel je udaljen 60 kilometara od aerodroma u Antaliji, 6 kilometara od Kemera i nalazi se na samoj obali mora. Sagrađen je 1989. godine a renoviran 2014. i zauzima površinu od 160.000 m2. Otvoren je u junu!
Najnoviji hotel iz lanca Max Royal, poziva svoje goste na odmor iz snova. Poseduje sopstvenu peščano-šljunkovitu plažu sa dokovima i gostima nudi prelep pogled na more.
Ovaj moderan hotel svojom pozicijom dominira, plaže su mu izolovane i mirne, a nadasve čiste i uređene.
Svaki detalj u hotelu je pažljivo biran. Personal je školovan i govori najmanje tri jezika. Klijenti su “high class”. Ovaj hotel se preporučuje svim tipovima gostiju jer je menadzment vodio računa o parovima, deci, pojedincima. Zeleno okruženje koje uz delikatese iz svih krajeva sveta daje mogućnost pričanja priča iz 1001 noći.

Luksuz, stil i udobnost - Max Royal!Max_Royal_Kemer1

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Big Blue turska