Marina Kotevski: Žena dobija komplimente kada je zadovoljna

Marina Kotevski: Žena dobija komplimente kada je zadovoljna

Autor: | 13/07/2014

0

Voditeljka televizije „Pink“ Marina Kotevski odnedavno se pojavljuje u ulozi domaćina televizijskog šou-programa „Bingo“, koji je jedna od gledanijih emisija na našem tržištu. Atraktivnoj Beograđanki prija novi izazov pred kojim se našla, a poslednjih sedmica komentari na njen rad veoma su pozitivni. Lepa dama voli da na televiziji zablista sa nešto jačim mejkapom, uglavnom ističe oči, dok se privatno diskretno šminka. Domišljate trikove za negu Marina rado isprobava, a omiljeni joj je da kosu ispira jabukovim sirćetom. Iako se trudi da neguje prirodan izgled, zgodna voditeljka vodi računa da bude negovana i sluša savete proverenih stručnjaka.

Poznato je da uglavnom koristite minimalno šminke, da li vam se sviđa prirodni izgled ili nemate vremena za nanošenje jakog mejkapa?

- Nekada nemam vremena da razmišljam o mejkapu, jer odem spontano na neki javni događaj. S druge strane, pristalica sam prirodnog izgleda i smatram da su žene najlepše kada su diskretno našminkane. Na moju radost, to je godinama trend. Televizija zahteva scensku šmiku koja je jača od uobičajene. Bezrezervno verujem svojim koleginicama šminkerkama koje znaju šta mi dobro stoji i bez ramišljanja im se prepuštam. Kad idem na posao, nosim pojedine proizvode koji odgovaraju mom licu.

Koje preparate koristite?

- Najvažniji mi je puder jer je dobar ten na televiziji prioritet. Često menjam pudere, a u poslednje vreme koristila sam „Clarins“ i „Mac“ od „L`Oreala“. U mom neseseru su uvek i četke. Koliko god da se vodi računa o higijeni, izuzetno je bitno da koristite svoje četke koje drugi ne upotrebljavaju.

Skidate li šminku odmah po završetku snimanja emisije?

- Ne skidam odmah šminku jer moje koleginice prelepo šminkaju pa mi bude žao da je odmah skinem. Samo kada imam snimanje rano ujutru umijem se po završetku, jer televizijski mejkap nije prikladan za dnevne izlaske.

Kako volite da budete našminkani?

- Najviše volim da istaknem oči i to devojke koje me šminkaju znaju. I sama sam naučila mnogo pravila za isticanje oka, ali nisam uspešna poput profesionalaca. Obožavam maskaru jer mi ona odlično otvara oko i često kažem da na pusto ostrvo ne bih otišla bez nje. Volim da istaknem konture lica bronzerom i hajlajterom. To su preparati za koje ranije nisam znala, ali sam zahvaljujući poslu dobro shvatila njihovu prednost.

Spadate li u žene koje rado primaju komplimente na račun izgleda?

- Da ne budem lažno skromna, prijaju mi komplimenti, ali ne očekujem da ih stalno dobijam. Smatram da je važno da žena ima svest o sebi i da bude zadovoljna, a tada komplimenti dolaze sami.

Koji je najdraži kompliment koji ste dobili od dečka?

- Najdraže mi je kada mi kaže da sam lepa kada ustanem, jer tada nemam nimalo mejkapa, izgledam potpuno prirodno.

Praktikujete li kozmetičke tretmane?

- Imam svog dermatologa koji vodi računa o mom licu, a što se tiče tretmana uglavnom idem na hidrataciju lica.

Kojih saveta dermatologa se strogo pridržavate?

- Pre svega temeljno čistim lice i moja koža je uvek dobro hidrirana.

Imate li običaj da pripremate prirodne maske za lice?

- Kad sam bila mala, pravila sam maske prema različitim receptima iz časopisa. Koristila sam jabuke, krastavce, med, mekinje i mnoge druge proizvode, što je odlično za negu uz kombinovanje sa testiranim preparatima. Najduže sam koristila jabukovo sirće za kosu i ono je moja preporuka svim devojkama. Posle pranja, kosa se prelije sirćetom razblaženim vodom i veoma je sjajna.

Trudite li se da uvek imate besprekornu frizuru?

- Trudim se da kosu što manje sušim fenom ili tretiram figarom. Volim da pravim frizure koje ne podrazumevaju upotrebu tih aparata.

Kako održavate vitku liniju?

- Kad dođe leto, obično se ugojim nekoliko kilograma, što mi se desilo i ove godine jer sam veliki ljubitelj sladoleda. Nisam redovna u teretani, mada stalno sebi obećavam da ću to popraviti. Prija mi i brzo hodanje koje praktikujem, jer daje odlične rezultate.

Nosite li na more veliki broj preparata za negu?

- Najvažnije mi je da imam odlične proizvode za kosu i godinama sam verna paleti „Keune SummerVille“. Njihovi sprejevi, šamponi i balsami najviše mi odgovaraju. Kada je reč o kremama sa žaštitnim faktorom, ranije ih nisam često koristila, ali se to u poslednje vreme promenilo. Na početku letovanja koristim mleko sa faktorom pedeset, a posle nekoliko dana prelazim na „Caroten“ proizvode koji imaju zaštitni faktor, ali i pigmente zahvaljujući kojima mogu lepo da pocrnim.

Volite li da se relaksirate u kadi kada ste umorni?

- Svako veče provedem bar nekoliko minuta u napunjenoj kadi, što mi predstavlja najveće zadovoljstvo. Nedavno smo moj dečko i ja renovirali kupatilo i postojala je mogućnost da umesto kade stavimo tuš-kabinu, ali ja to nisam želela.

Imate li običaj da sa dečkom posećujete spa-centre?

- Da, a pošto nemamo priliku da idemo onoliko koliko bismo želeli, kad odemo, obično tamo provedemo čitav dan. To je za mene najveće uživanje. Srećom ima mnogo lepih spa-centara u blizini Beograda u koje odlazimo uvek kada nam se ukaže prilika.

Intervju: Ivana Nikolić

Foto: Mirko Tabašević

PROIZVODI

1. Maskara „L'Oreal“

2. „Kene summer line“

3. Šampon „Kerastase“

4. Mleko za telo „Nivea“

5. Puder „L'Oreal“

6. „Kelvin Klain Euforia“

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Marina Kotevski

Najnovije vesti