Xperia Saray Beach: Uživanje na Kleopatrinoj plaži

Xperia Saray Beach: Uživanje na Kleopatrinoj plaži

Autor: | 17/07/2014

0

Svim neodlučnim putnicima izbor letnjeg godišnjeg odmora je do sada je zadavao prave muke, bilo da je u pitanju porodično letovanje ili romantični odmor za dvoje.
A kako bi vaš odmor bio upravo ono što treba da bude - vreme kada se ne misli na obaveze i prikuplja energija za nove poduhvate, treba da budete rasterećeni, posvećeni sebi i osobama koje volite.
Zato, izbor savršene destinacije, hotela i prevoza prepustite stručnjacima, a vaše je samo da uživate. Stručni tim agencije Big Blue za vas je i ove sezone spremio raznovrsnu ponudu hotela, koje ćemo vam predstavljati u narednim danima.

Nakon Mardan Palace, Gural Premier Tekirova, Max Royal Kemer i Xperia Grand Bali, predstavljamo vam Xperia Saray Beach!

Hotel se nalazi 120km od aerodroma u Antaliji, u centu Alanje, na Kleopatrinoj plaži. Izgraden je 1999, a kompletno renoviran 2013. godine.
Jedan je od tri Xperia hotela i nalazi se na samoj Kleopatrinoj plaži. Iz sobe možete uživati u pogledu od koga zastaje dah. More, pesak i preplanuli ljudi. Ukoliko vam je dosta kupanja u slanoj vodi popodne valja provesti pored bazena gde ćete uživati u koktelima ili pauzi za kolače. Mali, udoban hotel, odlikuje se dobrom uslugom i jedini je hotel koji ima AI inclusive koncept na Kleopatrinoj plaži.
Sa jedne strane hotela užurbana Alanja, a sa druge miran odmora na bazenu ili plaži - Xperia Saray Beach.

Xperia_Saray_Beach2

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Big Blue turska