Sandra Obradović: Kraj romanse sa Ćazimom Osmanijem

Sandra Obradović: Kraj romanse sa Ćazimom Osmanijem

Autor: | 18/07/2014

0

Taman kada smo pomislili da se Ćazim Osmani skrasio pored manekenke Sandre Obradović, sa kojom je proveo čitava dva meseca u vezi, saznali smo da je biznismen nakon zajedničkog letovanja u Španiji stavio tačku na njihovu ljubav.

Iako se bukvalno nisu odvajali neko vreme, kako naš izvor tvrdi, Ćazim sa Sandrom nije planirao ništa ozbiljnije.

- Ćazim i Sandra su dva meseca proveli zajedno, što u Beču i Pragu, a zatim i 10 dana na Majorki, i kada su se vratili sa raznoraznih putešestvija, on je rešio da raskine. U startu je Obradovićeva znala da sa njim može da ima samo letnju avanturu i ništa više od toga. Ona se njemu svidela samo fizički i tu je bila u pitanju samo strast. Nakon Majorke, on je otišao u Beč, a Sandra se vratila u Beograd. Nekoliko puta ga je zvala telefonom, ali joj se on nije javio, da bi joj kasnije poslao poruku da je među njima gotovo - priča dobro obavešten izvor.

Kako bismo se uverili u ove informacije, kontaktirali smo sa Ćazimom, koji nam je potvrdio da nije više sa manekenkom.

- Trenutno sam na poslovnom putu i planiram odmor u solo varijanti. U skaldu sa emotivnim statusom. U međuvremenu, možda se vratim nekoj staroj ljubavi, možda pronađem novu, nikad se ne zna - bio je iskren albanski biznismen.

Autor: Alo

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još