Ivana Stamenković Sindi: Strahuje zbog trenutka kada će morati da se rastane sa kćerkom

Ivana Stamenković Sindi: Strahuje zbog trenutka kada će morati da se rastane sa kćerkom

Autor: | 27/07/2014

0

Bivša članica grupe "Models" Ivana Stamenković Sindi i dalje ne može da prihvati činjenicu da je starateljstvo nad njenom ćerkom Petrom pripalo Nikoli Pavloviću, te se zbog toga veoma loše oseća.

Pevačicu je u jednom beogradskom kafiću ispijala piće sa drugaricom kojoj se sve vreme žalila da je utučena jer mora da vrati ćerku Petru bivšem suprugu. Ivana je non-stop ponavljala da ne zna kako će podneti da se odvoji od svoje devojčice.

- Ivana je bila vidno uznemirena, baš se videlo da je loše raspoložena. Sa drugaricom Dušicom Grabović je sedela dva sata u kafiću i stalno ponavljala da joj jako teško pada da se odvoji od ćerke. Prvog avgusta mora da je vrati bivšem suprugu, i kako se taj dan bliži, njoj je sve gore. Drugarica je pokušavala sve vreme da se našali sa njom i da je nasmeje, ali bezuspešno. Ivana se nijednog momenta nije nasmejala - rekao je izvor.

Kako bismo saznali kako se pevačica sada oseća kontaktirali smo sa njom, ali nije bila raspoložena da priča o ovoj temi.

- Mogu samo da vam kažem da svaki sekund gledam da što lepše provedem sa mojom Pepom. Jako lepo nam je bilo na moru, i žao mi je što ćemo se opet rastati na neko vreme. Drugo ne mogu ništa da kažem, dok sud ne odluči - izjavila je Stamenkovićeva.

Izvor: Alo
Foto: Facebook

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti