Orlando Blum: Otkriveni detalji fizičkog obračuna sa Džastinom Biberom

Orlando Blum: Otkriveni detalji fizičkog obračuna sa Džastinom Biberom

Autor: | 01/08/2014

0

Orlando Blum navodno se dobro pomučio kako bi uradio Džastina Bibera. Naime, on je u jednom klubu preskočio preko nameštaja kako bi se obračunao sa mladim pevačem.

Dve zvezde potukle su se u jednom klubu na Ibici početkom ove nedelje, a svedoci tvrde kako je Biber namerno provocirao glumca, a priča se da je sa njegovom bivšom suprugom Mirandom Ker spavao pre čak dve godine, dok su Blum i supermodel još uvek bili u braku.

Model Anastasija Skolkova, koja je sedela za susednim stolom, ispričala je medijima šta se dogodilo:

- Kada mu je Biber bio na možda 10 metara, Orlando je imao pola minuta da razmisli šta da uradi. Ustao je i počeo da trči. Onda je preskočio nameštaj na kojem niko nije sedeo i skočio na jednu fotelju. Obezbeđenje je pokušalo da ih razdvoji, ali su se pre toga tek ovlaš udarili međusobno. Kada se činilo da su se strasti stišale, njih dvojica su ponovo krenuli jedan na drugog. Obojica su bili agresivni, ali Biber je bio taj koji je provocirao. Nisam mogla da čujem o čemu su tačno pričali, ali videlo se da je Orlando besan.

Anstasija tvrdi da je Biber te večeri najpre prišao Leonardu DiKapriju, koji je u klubu bio sa Orlandom Blumom, ali da ga je glumac "otkačio".

- Biber je prišao Leu da mu nešto kaže, a ovaj je reagovao kao da ga nije zanimalo šta on priča. Skroz ga je ignorisao.

Autor: Life Content

Foto: JLP

 

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Orlando Blum

Pročitajte još

Najnovije vesti