Sara Trajanović: Iznenadni raskid sa bratom Cece Ražnatović

Sara Trajanović: Iznenadni raskid sa bratom Cece Ražnatović

Autor: | 05/08/2014

0


Iako je veza bivše farmerke Sare Trajanović i Milana Marinkovića, brata folk dive Svetlane Cece Ražnatović, delovala ozbiljno, on je pre nekoliko dana ostavio manekenku. Kako saznajemo, razlog je njena hirovita priroda, koju on više nije želeo da trpi.

Sara i Milan uplovili su u romansu krajam aprila, nakon čega se više nisu odvajali. Ona je bila čest gost svih slavlja koje je organizovala Milanova sestra od ujaka Ceca, u čijoj kući na Kipru su proveli pola leta. On ju je čak upoznao i sa roditeljima u Žitorađu, pa je sve govorilo u prilog tome da bi uskoro mogli da stanu na ludi kamen.

- Po povratku u Beograd iz njegovog rodnog mesta žestoko su se posvađali, zbog čega je Milan poludeo i rekao joj da je gotovo sa njihovom vezom. Više nije mogao da trpi njeno hirovito ponašanje i to što je veoma tvrdoglava i neće da popusti kada nije u pravu. Često mu je smetalo to njeno detinjasto ponašanje, ali je mislio da će je proći. Sara nije očekivala da će on tako burno reagovati, iznenadila se, ali je ipak otišla svojoj kući. Emocije među njima nisu prestale, ali se od raskida nisu čuli - kaže izvor za "Alo" blizak Marinkoviću.

Da raskid leči provodom, može se videti po fotografijama koje Sara postavlja poslednjih nekoliko dana. Već prvo veče kada ju je Milan ostavio, u goste joj je došla drugarica koja je spavala kod nje, pa tako mesto u njenom krevetu ipak nije bilo upražnjeno.

Autor: Alo
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin