Slađana Milošević: Optužila lekare da su odbili da joj pruže pomoć

Slađana Milošević: Optužila lekare da su odbili da joj pruže pomoć

Autor: | 06/08/2014

0

Rokerka Aleksandra Slađana Milošević doživela je tešku nezgodu kad je spletom nesrećnih okolnosti pala i sva se izlomila, a pored ove nezgode umetnica je imala problem i sa lekarima koji nisu želeli da je pregledaju.

Povodom ovoga, Slađana je na svojoj zvaničnoj stranici na Fejsbuku objavila saopštenje da je zbog odbijanja lekara sa VMA da joj pruže prvu pomoć morala privatno da se leči.

- Slađana Milošević je doživela težak pad i tom prilikom joj je povređeno celo telo, posebno grudna kost, zglobovi, šaka i nagnječeni su unutrašnii organi. Ugruvana i u modricama, javila se najbližoj bolnici. Međutim, dežurni ortoped i osoblje VMA, u čijoj blizini Slađana stanuje, odbili su da joj pruže prvu pomoć! Lekar se nije ni pojavio, a tehničarka je umetnici i njenom bratu odgovorila da pomoć potraži negde drugde. Ime lekara nismo još saznali. Slađana se za pomoć javila privatnim lekarima - stoji u saopštenju, uz napomenu:

- Od svih javnih ličnosti, humanitarni rad Slađane Milošević je posebno važan i javnosti poznat. Čitavom narodu je u najtežim situacijama pružala pomoć, okupljala dobročinitelje, umetnike, sama se odricala svog novca, organizovala dobrotvorne akcije, o čemu svedoče brojna priznanja koja je dobila.

sla]ana fb

Izvor: Novosti
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin