Aleksandra Jeftanović: Vest o bebi je Aleksandra i mene neizmerno usrećila

Aleksandra Jeftanović: Vest o bebi je Aleksandra i mene neizmerno usrećila

Autor: | 09/08/2014

0


U dom voditeljke Aleksandre Jeftanović (38) i njenog verenika Aleksandra Švrake (34) pre nekoliko nedelja stigla je lepa vest. Zanosna crnka je u blagoslovneom stanju. Ona i njen voljeni, inače ugledni beogradski pravnik, postaće roditelji kroz šest meseci a iako su srećnu informaciju podelili samo sa najmilijima, ona se brzinom svetlosti proširila do medija.

- Tačno je da čekamo bebu što je neizmerno usrećilo Sašu, mene i i naše porodice. Smatram međutim da je još uvek rano da pričam o tome - kaže Aleksandra ekskluzivno za Story.

Ona trudnoću za sada odlično podnosi i vrlo je aktivna trudnica. Zdrava ishrana joj je i ranije bila deo svakodnevice tako da joj se život nije promenio u značajnijoj meri. Još je neizvesno da li će Jeftanovićeva početkom sledeće sezone odsustvovati sa malih ekrana ali je sigurno da će, dok joj to drugo stanje bude dozvoljavalo, biti posvećena i poslovima u marketinškoj A1 agenciji koju godinama unazad uspešno vodi. Aleksandra i Aleksandar u vezi su oko tri i po godine, a verili su se u periodu kada im se navršila dvogodišnjica romanse. Iako joj je u intervjuima koje je vodila u brojnim tok-šou programima, pronicljivost bila jača strana, zanosnu Šapčanku partner je uspeo da iznenadi prstenom na romantičnom putovanju na koje su se otisnuli krajem 2012. godine. Par se tada zaputio u Sjedinjene Američke Države gde su proveli najluđu noć, ali sudeći po događajima koji su usledili, praznično uzbuđenje za njih počelo je tek u prvoj polovini januara 2013. kada su otputovali u Dominikansku Republiku. Aleksandar je, naime, brižljivo čuvao svoj plan ponevši blistavi dijamantski prsten iz Beograda. Iako joj je u nekoliko navrata prsten bio nadohvat ruke, voditeljka nije razotkrila partnerove namere. Čin veridbe dogodio se na naizgled sasvim običnoj večeri u Punta Kani gde su odseli.

- To je bilo najlepše putovanje u mom životu. Onako lep početak godine zapravo je simboličan jer verujem da nas u bliskoj budućnosti očekuje još lepih događaja. Džordž Herbert je rekao da se ljubav i kašalj ne mogu sakriti, a ja sam već dugo srećna u ljubavi sa svojim partnerom – istakla je popularna voditeljka po povratku u Beograd gde su ona i njen životni saputnik nastavili da žive svoj zajednički život koji će biti krunisan dolaskom na svet njihovog prvog naslednika ili naslednice.

Oni se ne opterećuju maštarenjima o tome kog pola će biti beba koju će zgodna voditejka uskoro roditi već su maksimalno usredsređeni na slatke planove za budućnost utroje. Uslediće i venčanje koje je trenutno u drugom planu u odnosu na Aleksandrinu trudnoću. Budući supružnici već sada se odlično snalaze na terenu, veridbom učvršćenog, skladnog odnosa koji im pruža emotivno spokojstvo i daje elan za nove poslovne uspehe. Njena trudnoća je njihove planove za budućnost osvežila novim ljubavnim žarom koji je rasplamsao uzajamne strasti, ali nije promenio suštinu već izgrađenih ljubavnih postulata na kojima se zasniva njihova veza. Krucijalna nit koja ih spaja jesu iskrena osećanja iznedrena tokom višegodišnjeg nesebičnog iskazivanja ljubavi koja je pomutila njihov razum još prilikom upoznavanja.

Izvor: Story

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin