Jelena Rozga: Vaspitana sam da stojim čvrsto na zemlji

Jelena Rozga: Vaspitana sam da stojim čvrsto na zemlji

Autor: | 11/08/2014

0

Jelena Rozga, uveliko ovih dana promoviše aktuelni singl "Život je čudo", a za Pulsonline, prisetila se detinjstva i najlepših trenutaka iz tog perioda.

-Na detinjstvo me uvek podseti balet, moja prva predstava, opera "Aida" u kojoj sam učestvovala na manifastaciji Splitsko ljeto. Kroz glavu mi prolete scene kada sam kao devetogodišnja devojčica igrala malog crnčića. Rado se setim i veselih igara u dvorištu kuće, penjanja po ogradama, igranja tenisa. Ja sam bila Boris Beker i uvek pobeđivala - kaže kroz smeh Jelena.

Iako je završila osnovnu i srednju baletsku školu, Jelena nije nastavila tim putem.

- Jednostavno dođe u životu trenutak kada se zasitiš nekih stvari. Iako je balet bio moja velika ljubav, ipak je ljubav za pesmom bila veća. Desilo se i da je grupa "Magazin" tražila novu pevačicu i da je mama nazvala Tončija i imala tu sreću da izabere baš mene. Nisam se ni trenutka razmišljala da li da okačim baletne papučice i uzmem mikrofon u ruke - priča ona.

Jeleni su u svemu roditelji bili velika podrška.

- Svaku moju odluku će uvek podržati, pa čak i onda kada se ne slažu u potpunosti sa njom. Potičem iz radničke i skromne porodice. Odgajana sam da budem skromna, da poštujem svakog čoveka bez obzira na njegov status i da uvek budem čvrsto na zemllji.

Izvor: Puls

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: jelena rozga

Najnovije vesti