Robin Vilijams: Patio od Parkinsonove bolesti

Robin Vilijams: Patio od Parkinsonove bolesti

Autor: | 14/08/2014

0

Supruga Robina Vilijamsa Suzan Šnajder izdala je saopštenje u kojem je otkrila da je njen pokojni suprug patio od Parkinsonove bolesti, koja je bila u ranoj fazi.

- Robin je proveo veliki deo svog života pomažući drugima. Bilo da je zabavljao milione na sceni, filmu ili televiziji, naše vojnike na frontovima, ili pružao utehu bolesnom detetu, Robin je želeo da se smejemo i da se manje plašimo -
navodi ona u saopštenju i dodaje:

- Otkako je preminuo, svi mi koji smo voleli Robina pronašli smo neku utehu u ogromnim izlivima naklonosti i divljenja za njega od miliona ljudi čije je živote dirnuo. Njegova najveća zaostavština, osim njegovo troje dece, jete radost i sreća koju je ponudio drugima, posebno onima koji bore svoje lične bitke. Robinova trezvenost ostala je netaknuta i on je bio hrabar dok je vodio svoje bitke sa depresijom, anksioznošću kao i ranom fazom Parkinsonove bolesti, koju još uvek nije želeo da podeli sa javnošću - otkrila je Suzan.

- Nadamo se da će zbog Robinove tragične smrti drugi pronaći snagu da potraže pomoć i podršku koja im je potrebna za bitke sa kojima se suočavaju, kako bi osećali manji strah - zaključila je ona.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin