Marijana Kovačević: Da mogu vratiti vreme, nikad ne bih ušla u kuću Velikog brata

Marijana Kovačević: Da mogu vratiti vreme, nikad ne bih ušla u kuću Velikog brata

Autor: | 20/08/2014

0

Marijana Kovačević i Nikola Nemešević, par koji je počeo vezu u rijalitiju "Veliki brat 4", nakon tri godine prekinuo je romansu, a Marijana je otkrila da je bila veoma nesrećna u toj vezi.

- Nemeš treba da odluči što želi u životu, od sebe i drugih. Već dugo stvari između nas nisu bile u redu. Verovala sam da je ovo prava ljubav, ali prekid je konačan - rekla je Marijana Kovačević (30).

Pobednica prvog regionalnog "Velikog brata" kaže da joj je bilo lakše sada objaviti prekid nego da kasnije komentariše pojavljivanje Nikole Nemeševića (25) s misterioznim damama.

- Verovala sam da je on pravi. Uz njega sam se osećala kao najsrećnija žena na svetu. Bila sam spremna da provedem ostatak života s njim. Danas nemamo nikakav odnos - otkrila je Marijana.

Ona je dodala da nije želela kraj, ali je otkrila da nije imala snage za život u nezadovoljstvu. Zbog svega što joj se dogodilo Marijana kaže da je postala paranoična. Da može vratiti vreme nikad, kaže, ne bi ušla u rijaliti "Veliki brat".

Podsetimo, par se upoznao u ovom rijaliti šouu 2011. godine. Iako je Marijana tada bila u braku s pomorcem Ivanom, kamere joj nisu smetale da ga prevari sa Nemešom, studentom operskog pevanja, i da imaju seks. Zbog Nemeša se razvela, a kćerka Korina (5) živi s njom. Marijana se zbog Nemeša preselila u Beograd gde su zajedno živeli. Vodili su veoma buran i aktivan noćni život, a nekoliko puta su raskidali i mirili se.

Izvor: Kurir, Story.hr
Foto: Facebook

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin