Kejti Prajs: Suprugu oprostila neverstvo

Kejti Prajs: Suprugu oprostila neverstvo

Autor: | 25/08/2014

0

Pre samo mesec dana Kejti Prajs javno je izvređala svog supruga Kirana Hajlera nakon što je saznala da ju je varao sa njenim najboljim prijateljicama, Džejn Pauntni i Krisi Tomas.

Ipak, nakon rođenja njihovog deteta, starleta je rešila da pruži novu šansu svom suprugu. Izvori bliski njihovoj porodici otkrili su za "Sun" da je par ponovo zajedno, te da je njihova porodica sada jača nego ikad.

- Prinova je istopila Kejtino srce i ona je javno potvrdila da su se pomirili. Kiran je postao veoma emotivan i rekao je da mu je porodica sve. Svi se nadaju, za Kejtino dobro, da je ovog puta iskren - kazao je izvor.

Podsetimo, Kejti je krajem jula na Tviteru optužila supruga da ju je varao sa njenom bliskom prijateljicom Krisi, tokom njihovog zajedničkog boravka u Škotskoj, i u još nekoliko navrata, kao i da je imao aferu i sa Džejn, koja joj je bila kuma na venčanju, dok je Kejti bila trudna. Tada je izjavila da je jedini razlog zašto supruga nije izbacila iz kuće bio taj što je on pristao da ode na rehabilitaciju kako bi se izlečio od zavisnosti od seksa.

Kejti je pre tri nedelje na svet donela kćerkicu, svoje drugo dete sa Kiranom, sa kojim je u braku od 2013. godine. Par ima i godinu dana starog sina Džeta, a Kejti ima još troje dece iz prethodnih veza.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti