Danijel Alibabić je novi učesnik šou programa "Tvoje lice zvuči poznato"

Danijel Alibabić je novi učesnik šou programa "Tvoje lice zvuči poznato"

Autor: | 03/09/2014

0

Lista učesnika šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" polako se kompletira, a jedan od takmičara koji će se naći u trci za 25.000 evra biće i crnogorski muzičar Danijel Alibabić. Nekadašnji pevač grupe "No name", učestvovao je u rijalitijima "Veliki brat" i "Farma", spreman je na nove izazove, a budući da poseduje sjajne vokalne mogućnosti ovo će biti šou po njegovoj meri.
Produkcijski tim televizije "Prva" pregovara sa još nekoliko poznatih umetnika - glumaca i muzičara, te još uvek ne žele da potvrde ili demantuju informacije o potencijalnim učesnicima koje se svakodnevno pojavljuju u medijima.
- Brojna su nagađanja u vezi sa učesnicima jednog od najpopularnijih šou programa u regionu. Još uvek je rano da otkrivamo imena, ali možemo da kažemo da nas očekuju još jedna spektakularna sezona i vrhunska zabava - kažu iz PR službe ove televizije, a prenosi Alo!.
Inače, finalne pripreme za popularno takmičenje polako se privode kraju, pa se tako i u javnosti spekuliše o učesnicima. Tako će se na sceni ove godine naći Tanja Savić, Milena Ćeranić, Saša Kapor, Jelena Gavrilović, Neda Ukraden, Nevena Božović i drugi. Voditeljka ove sezone biće Marija Kilibarda, dok će se u žiriju naći Ivan Ivanović, Lane Gutović i Marija Mihajlović, kao i gost iznenađenja.

Autor: Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti