Tanja Rađenović: Odmor i slavlje na Jadranu

Tanja Rađenović: Odmor i slavlje na Jadranu

Autor: | 04/09/2014

0


U veseloj atmosferi jednog budvanskog kafe-restorana u užem centru ovog primorskog grada, voditeljka Tanja Rađenović proslavila je jedanaesti rođendan starije kćerke Teodore. Ponosna majka uživala je u veseloj atmosferi za koju su, pored mame i Teinih drugova, bili zaduženi i njena dve godina mlađa sestra Anđela i otac Petar. Poznata voditeljka podelila je utiske o ovom posebnom danu za porodicu Rađenović.
- Rođendan je prošao super, Tea je uživala sa društvom sa mora i članovima familije iz Budve, ali jedva čeka povratak u Beograd, gde će još jednom proslaviti rođendan sa društvom iz škole, zajedno sa svojom najboljom drugaricom, pošto im je rođendan u samo nekoliko dana razmaka - kaže poznata televizijska novinarka, koja već mesec dana uživa u svom domu na Jadranskoj obali.
- Leto tradicionalno provodimo u porodičnoj kući u Starom gradu u Budvi. Najveći deo vremena smo na ostrvu Sveti Nikola, popularno nazvanom Havaji, na kome naš prijatelj ima plažu. To je naša mirna luka - kaže Tanja, koja polako odbrojava dane do pakovanja kofera, jer je naredne sedmice očekuje povratak u studio i na male ekrane.

Piše: Deana Đukić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti