Dragana Mirković: Uveliko se spremam za koncert u Beogradu

Dragana Mirković: Uveliko se spremam za koncert u Beogradu

Autor: | 04/09/2014

0


Dragana Mirković
uveliko se priprema za beogradski koncert, a pored rada na scenariju, pažljivo pravi spisak svojih prijatelja za koje je spremila mesta u loži.
Jedna od onih koje bi trebalo da se nađu u VIP delu Kombank arene, u kojoj će Dragana zapevati 3. oktobra, kada će s publikom proslaviti tri decenije rada, jeste i Fiona Svarovski, jedna od vlasnica čuvene kompanije koja se bavi proizvodnjom kristala. Naime, čuvena švajcarska dizajnerka je dobila poziv od Mirkovićeve, s kojom je u prijateljskim odnosima već dugo godina. Njih dve su izgradile korektan odnos koji se izrodio iz uspešne saradnje. Kako tvrde izvori, Fiona bi trebalo da dođe u Beograd na dan koncerta, a planirano je da i narednog dana bude Draganin gost. Fiona je zahvalila na pozivu, u načelu je pristala, ali će svoj konačni odgovor dati za nekoliko dana jer njen dolazak zavisi od brojnih poslovnih obaveza.
- Mirkovićeva je dizajnerku, koja ceni rad naše folkerke, pozvala na svoj koncert. 'Kristalna princeza', kako je mnogi zovu, svojevremeno je za svoju prijateljicu dizajnirala mikrofon od kristala 'svarovski', od kojeg se pevačica poslednjih godina ne odvaja i koji će najverovatnije koristiti i u Areni - priča  izvor i dodaje:
- Fiona bi trebalo da bude smeštena u hotelu u centru grada. Plan je da dizajnerka poseti i Draganinu i Tonijevu televiziju u Požarevcu čije su prostorije, pre svega šminkernica, ukrašene kristalima iz Fionine fabrike u Švajcarskoj - završava izvor.
Dragana Mirković kaže da će joj biti drago da u Srbiji ugosti Fionu.
- Volela bih da Fiona Svarovski bude moj gost na koncertu. Njen rad zaista cenim. Biće tu još mnogo poznatih ličnosti, a ja ću dati sve od sebe da svima koji dođu u Arenu priredim sjajno veče. Uveliko se spremam za druženje s publikom, a 9. septembra stižem u Beograd - poručuje Dragana.

Izvor: Kurir
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti