Neda Ukraden ostala bez dela porodične imovine u Crnoj Gori

Neda Ukraden ostala bez dela porodične imovine u Crnoj Gori

Autor: | 10/09/2014

0

Pevačica Neda Ukraden, koja ima kuću u tivatskom naselju Lepetani, suočava se sa oduzimanjem dela placa, prenose crnogorski mediji. Reč je o tri parcele, koje se nalaze uz put Tivat - Kotor, koje je, u međuvremenu, komšija Vančo Apostolov iz Makedonije - prodao.
- Kuću imam od 1975. godine, a 1989. sam u blizini kupila i plac od 359 kvadrata - ispričala je Neda Ukraden za podgoričke "Vijesti".
- Kada sam nedavno tražila građevinsku dozvolu da kćerka i zet na tom placu sazidaju nešto za sebe, ispostavilo se da je volšebno nestalo skoro 90 kvadrata, koji su pripisani susednim parcelama! Apostolov, koji sada ima kuću sa dvorištem ispod mene, prodao je svoj plac rođacima glavne administratorke Opštine Tivat, a novi vlasnici sada hoće da dođu do imovine koju nisu kupili.
Neda je pokrenula vansudski postupak utvrđivanja međa, a veštak geometar konstatovao je da su delovi njenog placa već ranije dospeli do Apostolova koji ih je preprodao. Pevačica tvrdi da je sada ucenjuju - ne daju joj građevinsku dozvolu jer ne pristaje na parcelizaciju, kojom je prisvojen deo njene imovine.

Izvor: Vijesti, Novosti

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: neda ukraden

Najnovije vesti