Stiven Bauer i Lida Loudon: Romansa koja je šokirala Holivud

Stiven Bauer i Lida Loudon: Romansa koja je šokirala Holivud

Autor: | 14/09/2014

0

Američki glumac Stiven Bauer, koji trenutno glumi u seriji "Rej Donovan" u vezi je sa osamnaestogodišnjom devojkom, Lidom Loudon.

Nakon što je par viđen na premijeri filma Vudija Alena "Magic in the Moonlight“ svetski mediji su pokazali veliko interesovanje za ovu vezu zbog neobično velike razlike u godinama. Naime, Stiven ima 57, a Lidi samo 18 godina.

Ova mlada devojka sebe opisuje kao aktivistkinju, menadžerku, novinarku, ljubiteljku kafe i jedinu osobu u Los Anđelesu koja nije model.

Nakon što je veza ovog para obelodanjena, Lidina majka dr Đina Loudon napisala je post na društvenim mrežama pod nazivom "Kada privatni život vašeg deteta završi u vestima". Naime, Đina je priznala da joj je bilo teško da prihvati činjenicu da se njena ćerka tinejdžerka viđa s mnogo starijim muškarcem. Njen suprug takođe je bio devastiran.

Međutim, ona piše da su posle prvobitnog šoka roditelji odlučili da stanu uz svoju ćerku i pokušaju da je razumeju.

- Ona je ipak naša ćerka. Generalno, imam samo jednu obavezu koja je važnija od svih drugih, a to je da volim svoje dete - napisala je Đina.

Inače Bauer, koji je najpoznatiji po ulozi Menija Ribere iz filma "Scarface" bio je u braku s Melani Grifit, s kojom ima dvadesetosmogodišnjeg sina Aleksandera.

Izvor: Super žena

Foto: Screenshot

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin