Karl Lagerfeld objavio biografiju svog ljubimca

Karl Lagerfeld objavio biografiju svog ljubimca

Autor: | 26/09/2014

0

Dok svet prolazi kroz teška ekonomska iskušenja, mačka modnog kreatora Karla Lagerfelda živi istinski život princeze i ne poznaje krizu. Šupet, ili Kupuščić, prava je zvezda, a taj status potvrđen je i kroz objavljivanje njene ilustrovane biografije na 144 stranice koja se u sredu pojavila u francuskim knjižarama po ceni od 19.90 evra.
"Šupet, raspevani život modne mačke", naziv je knjige u izdanju čuvenog "Flamariona", koju su napisali dvojica novinara Patrik Morijes i Žan Kristof Napija, naravno, uz Lagerfeldovu saglasnost i fotografije.
Bela ljubimica plavih očiju, koja pripada rasi svetih burmanskih mačaka, stara tri godine i teška 3.5 kilograma, poseduje i svoj nalog na Tviteru na kom ima čak 41.000 pratilaca.
Jede iz srebrnih činija, putuje privatnim avionom, bagaž joj pakuju u torbe "Luj Viton", ima svog telohranitelja, šefa kuhinje i dve guvernante, kao i ličnog lekara. U Lagerfeldovom okruženju odbijaju da govore o veterinaru, jer smatraju da se taj izraz koristi samo za obične lutalice.
Kupuščić je, inače, više puta pozirala za naslovne stranice velikih svetskih revija, kao što su "Vog" ili "Gracija", u rukama poznatih ličnosti, među kojima je i Leticija Kasta.
Njeno ime, čak, nosi i jedna kozmetička linija u Japanu, a Karl Lagerfeld je uneo u svoj testament.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: karl lagerfeld